Нүүр Зөвлөгөө Гурвалжин будааг агшаадаггүй

Гурвалжин будааг агшаадаггүй

0
0
90

Гурвалжин будаа зэрэг бүхэл үрийн будааг цагаан будаа болгохын тулд доторхи витаминуудынх нь 80 хувийг, фосфор төмөр зэргийн 50 хувийг үгүй хийдэг байна.

Гурвалжин будаа нь цусны сахарын хэмжээг тэнцвэржүүлж, биеийн жинг тэнцвэртэй барих буюу бууруулдаг.

Харин будааг хэрхэн болгож хоолондоо хэрэглэх вэ?

Бор будааг агшаахад зажлуургүй,амтгүй болдгийн дээр доторх витамин, эрдэс бодис нь устдаг.

Тиймээс агшаахын оронд угааж цэвэрлэн , буцалсан халуун ус хийн 20-30 минут дэвтээж хэрэглэнэ.

Дэвтээсний дараа будаа хоёр дахин өсдөг байна.

Дэвтээсний дараа шууд хэрэглэнэ.

Бусад төстэй мэдээ

Хариулт үлдээх

Таны и-мэйл хаягийг нийтлэхгүй. Шаардлагатай талбаруудыг *-р тэмдэглэсэн

Санал богох

Эцэг эхчүүдэд зөвлөж байна

Залуу аав ээж нар бяцхан үртэй болоод баяртай байгаа байх. Гэхдээ нярай хүүхдээ ямар онцло…